2017, augusztus 19 - 09:30

A Footour Futó, Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület valamint Tata Város Önkormányzatának közös szervezésében, 2017. augusztus 18-19-én Tatán rendezik az Old Lake Man Középtávú Triatlon Amatőr Magyar Kupát. Az eseményről a szervezők a Városháza dísztermében rendeztek sajtótájékoztatót.

2017, május 29 - 13:45

Szent Orbán ünnepén, május 28-án Tata Város és Baj község Önkormányzatai szándéknyilatkozatot írtak alá arról, hogy Tata átadja Bajnak a kis Esterházy Pincét.

2017, április 8 - 10:00

Április 8-án és 9-én rendezik a VIII. Országos Fazekasmester Találkozót Naszályon, ahol zenés programok, kiállítás, bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket.

2017, március 15 - 09:00

Naszály Község Önkormányzata, és a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás március 15.-én, 9 órától tartja ünnepi rendezvényét az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére.

2017, január 26 - 14:30

Idei első ülését rendezte a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács a Városháza dísztermében, január 26-án. A tanács tagjai 9 napirendi pontban döntöttek.

2017, január 9 - 14:30

A Tatai Kistérségi Többcélú Társulás, a Szomódi Helytörténeti Egyesület, és a Budapesti Erdőgazdaság Süttői Erdészete szervezésében rendeztek ünnepi megemlékezést január 8-án, az 1945. január 4-én a szovjet Vörös Hadsereg katonái által kivégzett dunaalmási, neszmélyi, agostyáni, tatai és szomódi... Tovább

2016, december 16 - 11:15

Idei utolsó ülését tartotta december 16-án délelőtt a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács Tatán, a Városháza dísztermében.

2016, december 7 - 11:00

A Városháza Martyn - termében találkoztak a Tatai Kistérségi Szociálpolitikai Kerekasztal résztvevői. Az Önkormányzat munkatársai, a szociális területen tevékenykedő intézmények vezetői és szakemberei, valamint a támogató szervezetek képviselői, két napirendi pontban tárgyaltak a helyszínen.

Oldalak

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás

Tatai Kistérségi Többcélú Társulás 2004. június 30. nappal a Tatai Kistérség Területfejlesztési Társulás jogutódjaként jött létre, a tatai kistérséghez tartozó valamennyi települési önkormányzat (Baj, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Neszmély, Szomód, Tardos, Tata, Vértestolna) részvételével. Az önálló jogi személyiséggel rendelkező társulást az alapítók határozatlan időre, a kistérség összehangolt fejlesztésének előmozdítása és az önkormányzati közszolgáltatások színvonalának emelése érdekében hozták létre.

 

A társulás tisztségviselői:

  • elnök: Michl József Tata Város Polgármestere
  • elnökhelyettes: Schunder Tibor Baj Község Polgármestere
CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Tájékoztató.doc127.5 KB

KÖZKINCS - Kistérségi Kultúrális Kerekasztal

A Tatai Kistérségi Kulturális Kerekasztal az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával jött létre 2008. szeptemberében a kistérségben működő települési önkormányzatok, a közművelődés és kultúra területén tevékenykedő civil szervezetek és intézmények képviselőinek részvételével. A program lebonyolítója és koordinátora a Tardosi Vörösmárvány Művelődési Ház vezetője, Nagyné Elekes Réka.