A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Tájékoztató a Magyar Államkincstárnál ügyfélkapun keresztül történő számlanyitási és ügyintézési lehetőségekről

Az alábbiakban a Magyar Államkincstár ügyfélkapun keresztül történő számlanyitási és ügyintézési lehetőségeiről szóló tájékoztatóját olvashatják.

 

 

 

 

Babakötvényes számlanyitás ügyfélkapun keresztül - otthonról

Amennyiben gondoskodni szeretne gyermeke jövőjéről, és ezért Babakötvényt kíván vásárolni, akkor az ügyfélkapun keresztül (www.magyarorszag.hu) már otthonról is megnyithatja gyermeke részére az ehhez szükséges Kincstári Start-értékpapírszámlát. A számla megnyitása és vezetése ingyenes, gyors és egyszerű. Ráadásul, ha most, 2020. április 27. és június 30-a között teszi ezt meg, akkor még egy nyereményjátékban is részt vehet, állampapír vásárlásra beváltható utalványért. A játék részletei: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/8311/

További részletek: http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagiugyfelek/eletkezdesi_tamogatas

 

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron - otthonról

Nyisson értékpapírszámlát vagy Start-számlát ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárban, vagy vásároljon állampapírt a Kincstár gyors és biztonságos elektronikus szolgáltatásainak (Mobil- és Webkincstár) ügyfélkapun történő megigénylésével, a:https://magyarorszag.hu/szuf_fooldal#szolgaltatas_lista,PE.BE  linken.

Amennyiben 2020. április 27. és június 30.  között teszi ezt meg, és friss pénzbefizetésből legalább 100.000 forint értékben megnöveli állampapír állományát, Ön is részt vehet nyereményjátékunkban. A játékban 25 darab Kincstár által kibocsátott, 100.000,- forint értékű, a Kincstárnál állampapír vásárlására fordítható nyereményutalványt sorsolunk ki. A nyereményjátékról bővebben itt olvashat:

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/8311/