A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Folytatja járványügyi támogatói tevékenységét a HELL ENERGY – ezúttal Tatán nyújt segítséget

A 100%-ban magyar tulajdonú HELL ENERGY Magyarország Kft. társadalmi szerepvállalása a koronavírus megjelenése miatt kialakult helyzetben is folyamatos.

 

Első lépésként a cégcsoport a járványügyi helyzetre reagálva 2020. márciusában 20 millió forinttal támogatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházat, melyből az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközök beszerzését tudták megoldani. A HELL Classic+ új termékből, melyet a megszokott 5-féle B-vitamin mellett D-vitaminnal és 500 mg C-vitaminnal dúsított a gyártó, 2 raklapnyit ajánlott fel az Országos Mentőszolgálaton keresztül a koronavírus elleni küzdelemben erőn felül teljesítő kórházi dolgozók részére.

A HELL támogatói tevékenysége következő állomásaként Tatán adományozott 500 tálca XIXO teát az önkormányzatnak, melynek második szállítmánya április 22-én érkezett meg a polgármesteri hivatalba. A támogatásból – az önkormányzat döntése alapján – nem csak az idősek részesülnek, akiknek mindennap ebédet szállítanak, hanem azon szervek (egészégügyi dolgozók, rendfenntartók, mentősök) is, akik jelen helyzetben a megszokottnál is keményebben dolgoznak nap mint nap. A példaértékű támogatást maximálisan átgondolva, a felajánlott termékek 50%-a cukormentes, odafigyelve az esetleg diabetes-el küzdő idősekre is. A XIXO jegesteái által magas minőségű, kiváló összetételű és csökkentett kalóriatartalmú/ cukormentes vagy fruktózzal és steviával készülő italokkal sikerült támogatást nyújtani a krízishelyzet legnagyobb hőseinek és a helyi időseknek.

A HELL és az önkormányzat együttműködése azonban itt még nem áll meg, hamarosan újabb 500 tálca XIXO Ice Tea érkezik majd Tatára.

A jelenlegi járványhelyzet arra tanít mindenkit, hogy figyeljünk fokozottan egymásra. Most az összefogásnak van itt az ideje! A tataiak nevében ezúton is köszönjük a HELL ENERGY felajánlását!