A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Segítsük a tatai sportegyesületek munkáját!

Tisztelt Tatai Sportbarátok!

„Aki a jövőre gondol, fát ültet!”

 

Egy kisváros sportegyesülete azt a feladatot vállalta fel 110 évvel ezelőtt, hogy a jelen és a jövő generációinak szellemi és testi egészségét segítse karban tartani. A mai nehéz időszakban megtapasztaljuk, hogy a közösség mennyire hiányzik az embereknek, hogy a szolidaritásra mindenkinek szüksége lehet.

Értjük a helyzet komolyságát, tudjuk, hogy az emberélet megóvása a jelen mindent felülíró feladata. Bízunk azokban, akiknek a mindennapok döntéseit kell meghozni és szurkolunk azoknak, akik a frontvonalban küzdve a mindennapok hőseivé válnak. Mi magunk pedig mentálisan, szervezetileg készülünk arra, hogy készen álljunk, hogy folytassuk azt a munkát, amit elődeink feladatul szabtak számunkra.

Két világégés sem tudta ellehetetleníteni a város sportbéli zászlóshajóját, most sem szabad feladnunk! Ahhoz, hogy a jövőben is tenni tudjunk, nekünk is segítségre van szükségünk! Szűkös anyagi lehetőségeink vannak, amit racionálisan arra kell fordítanunk, hogy életképesek tudjunk maradni.

Minden tagunkat, támogatónkat, szurkolónkat és szimpatizánsunkat arra kérjük, hogy lehetőségükhöz mérten az önkéntes tagdíjjal, támogatásukkal adjanak esélyt a közös folytatásra! Ígérjük, ahogy eddig is, a jövőben is a várost, a közösséget fogjuk szolgálni!

Számlaszámunk: 10401976-19700038-00000000

Elérhetőségünk: info@tataiac.hu  +36 34 657 069

                           

                                      A Tatai Atlétikai Club Közössége

 

Támogassuk a város minden sportegyesületét lehetőségünk szerint, kérjük a tataiakat, ha tudják, ezekben a hetekben-hónapokban is segítsék saját klubjaikat a tagdíj befizetésével!