A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Tata Város Zsigmond Király Díja kitüntetésben részesült Magó Ottó

Tata Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2019-ben Tata Város Zsigmond Király Díja kitüntetést adományozott Magó Ottónak, a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthona volt vezetőjének, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vehette át.

Magó Ottó több évtizedes, magas színvonalú munkavégzésének elismeréseként a város időskorúinak, elesettjeinek gondozásáért, a rászorultak megsegítéséért részesült a kitüntetésben.

Magó Ottó 2007 októberétől 12 éven át vezette a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonát. Munkájának elismeréseként a kistérség polgármesterei két  alkalommal is újraválasztották, megbízták ezzel a nehéz, de szép feladattal. Vezetése alatt az intézmény biztonsággal, pénzügyi nehézségek nélkül működött. Személyiségéből fakadóan szakmai munkáját alázattal végezte, vezetőként az emberekre való maximális odafigyelés jellemezte. Munkáját mindig szolgálatnak tekintette, és ennek megfelelően végezte. Egész életét segítségnyújtással, a rászorulók támogatásával töltötte. Akkor is, amikor fogyatékos gyermekekkel foglalkozott, amikor nevelőtanárként dolgozott, vagy  amikor az idősgondozásban tevékenykedett.

Kitüntetéséhez szívből gratulálunk, sok örömet, sikert és jó egészséget kívánunk!