A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Fotópályázatot hirdet a turisztikai egyesület

A Tata és Környéke Turisztikai Egyesület 2019-es nyári országos kampánya, a ,,Legyél képben nálunk” elnevezésű fotópályázat.

Az egyesület idén hagyományteremtő jelleggel indítja el első fotópályázatát. Céljuk Tata és térségének közkedvelt, valamint rejtett értékeinek bemutatása, egyfajta képes bemutató arról, hogy milyen különleges természeti értékek vesznek minket körül, melyeket a hétköznapi, rohanó világban nem biztos, hogy észreveszünk.

Összesen hat kategóriát határoztak meg (magyarságtudat, körülöttünk a táj, épített örökségeink, fesztiválok, rendezvények kavalkádja, ember és természet, Dunamente természete), bízva abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő témát.

Pályázni 18 éves kortól lehet, az ország bármely részéről. Egyedüli kikötés, hogy a képek Komárom-Esztergom megye valamely településén készüljenek, illetve a Dunamenti településeken, Észak-Komáromtól Párkányig. A zsűri tagjai között lesz Radisics Milán, fotográfus és Kudich Zsolt természetfotós. Mind a ketten a National Geographic elismert és kiváló fotósai.

Kategóriánként egy nyertest, valamint egy abszolút győztest hirdetnek majd, a  legjobb 15 képből pedig kiállítást szerveznek, amelyen kihirdetik a győzteseket, valamint a nyeremények átadására is sor kerül. A pályaműveket 2019. augusztus 31-ig várják.

Bővebb információ, regisztráció és a képek beküldésének menete a www.legyelkepben.hu weboldalon olvasható.

A részletes pályázati kiírás a csatolt mellékletben is megtalálható.