A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Az év utolsó kistérségi ülését rendezték a Városházán

Idén utoljára ült össze a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács a Városháza dísztermében, december 18-án.

Az ülés napirendi pontjai között szerepelt a Társulás 2018. évi költségvetésének módosítása, emellett az aktuális közbiztonsági helyzetről dr. Friedrich Gábor r.ezredes, Tata Rendőrkapitányságának kapitányságvezetője számolt be, majd tájékoztató hangzott el a jelenlegi gyermek- és családvédelmi feladatokról Székely Csabától, a Szociális Alapellátó Intézmény vezetőjétől, valamint a kistérséget érintő  EFOP-1.5.2-16-2017-00043 azonosító számú projektről Lőrincz Anita szakmai vezetőtől.

Michl József a helyszínen elmondta: - 2018-ban sok szép feladatot végeztek el, és számos új pályázati terv megvalósulhatott. A kistérségi fenntartású intézmények idén is zavartalanul működtek, minden, erre az évre kitűzött célt  sikerült elérni. Köszönöm polgármestertársaim együttműködését, hiszen egy nagyon jó csapatban dolgozhatunk együtt azért, hogy a kistérségben élők békés, nyugodt légkörben tölthessék a mindennapjaikat. Emellett a hivatalnak és a társszervezeteknek is nagy köszönet jár az együtt gondolkodásért, az összehangolt, kiváló munkáért – fogalmazott a Társulási Tanács elnöke.

Az ülés végén a Társulási Tanács nevében Michl József, Lévai Ádám tatai grafikusművész alkotásával mondott köszönetet nyugdíjba vonulásának alkalmából Vámosiné Illés Mártának, a Tatai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetőjének. Szívből kívánunk neki egészségben eltöltött, tartalmas, örömteli éveket!