A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Veszíts el egy könyvet!

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár is csatlakozik a könyvelhagyó hétvégéhez. Március 21-23-án a Veszíts el egy könyvet! játék jegyében sok-sok könyvszerető ember veszíti el könyvét!

 

"Hogyan veszíts el egy könyvet?” • Keress a polcodon egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlanál másoknak, de mégsem törik össze a szíved, ha elhagyod.

• Regisztráld a könyved a http://veszitsel.konyvtar.hu/ weboldalon, és ragaszd bele az így kapott elveszítési nyilatkozatot a könyv egyedi azonosítójával.

• Veszítsd el a könyved! Egy fedett buszmegálló padján, egy kávézóban, vagy a suliban egy ablakpárkányon. Vagy bárhol, ahol sok ember megfordul.

• Ha szerencséd van, a könyvet olyasvalaki fogja megtalálni, aki nem csak, hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon jelzi is a megtalálást. Erről te e-mailt is fogsz kapni.

• A megtaláló később ugyancsak elveszítheti a könyvet, amit valaki más megtalálhat, és azt jelezheti is a neten. És így tovább, és így tovább.

 

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár is elhagy néhány könyvet ezen a hétvégén, melyek arra várnak, hogy megtaláld és visszajuttasd hozzánk Tatára. Honlapunkon (www.mzsvktata.hu) követheted, mely könyveket vesztettük el! Legyél Te a sikeres megtalálója!