A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

1000 arcunk - 1000 rajzunk - diákok alkotásait várják

SZERETSZ… RAJZOLNI / FESTENI / FOTÓZNI EGYSZÓVAL, ALKOTNI? AKKOR ITT A HELYED! Mutasd meg, mit tudsz! Várjuk azon tatai (felső tagozatos, ill. középiskolás) fiatalok műveit (rajz, festmény, fotó, stb.) akik egy kiállítás keretében meg szeretnék mutatni tehetségüket az egész város előtt!

 

Mit kell tenned?

A kiállítandó (bármilyen témában készült) műveidet add oda az iskolai DÖK képviselőknek / rajztanárodnak, vagy juttasd el a Polgármesteri Hivatal 120-as szobájába, legkésőbb 2012. november 15-ig!

Ne felejtsd el mellékelni a neved, iskolád nevét, osztályodat, illetve az e-mail címedet!

Akik fotót szeretnének beküldeni, megtehetik azt elektronikusan is. Az e-mailben érkező fotókat az eszter.dozsa@gmail.com címre várjuk! Ebben az esetben 4 darab fotó előhívásának költségeit Tata Város Diákönkormányzata állja.

A kiállítás megnyitója 2012. november 21-én szerdán lesz 17 órakor a polgármesteri hivatalban. (2890 Tata, Kossuth tér 1.)

Szeretettel várunk minden alkotót és érdeklődőt!

* a kiállított művek gazdái közül választják ki azt a pár embert, aki részt vehet a következő nyáron megrendezésre kerülő XI. Tatai Tehetséggondozó Képzőművészeti Táborban!